čtvrtek 28. listopadu 2013

Nemůžeš? Přidej!

Už skoro měsíc jsem nebyla běhat. Chybí mi to a to nejsem žádný posedlík. Jsem vláčná. Pomalá a pořád unavená... Dítě vymyslelo, že chce do pokoje také adventní věnec. Já jsem vymyslela, že musí být bezpečný a nehořlavý. A tak hlavy dohromady a je tu. Vyroben s velkým podílem dětské práce :)
 



 


 
 

8 komentářů:

  1. Pořád přemýšlím, co je to na dně těch sklenic? zelí?:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vedle jak ta jedle :) Rýži tam máme a do té přijde svíčka nejspíš čajová.

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Děkuji. Přidám praktickou radu. Číslice si dcerka, která si nebyla jista svojí přesnou rukou, napsala ve Wordu a zvětšila každé na stránku. Na plochu PC položila papír a opatrně obkreslila. Pak vystřihnout, překreslit šablony na plsť a ještě jednou vystřihnout. Dobré zjištění je, že Herkules drží na sklu. Takže přilepit. Do sklenic rýži. Sklenice nazdobit. A svítí to, těší to a pěkné a praktické je to :)

      Vymazat
  3. Zuby-nechty jsem se doposud bránila elektrickému vánočnímu osvětlení. Letos mne přehlasovali... Hledáme vhodný kompromis do oken. Vaše svítící domečky se mi opravdu zamlouvají. Handmade nebo se někde dostanou koupit už hotové?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tenhle je z IKEA. Ale domečky jsou obyč, papírové. Domácí výroba tudíž není vyloučena. Jen pozor na svíčky co se nahřívají.

      Vymazat
  4. Moc děkuji, i za ty kuličky. Přeji vám všem klidný advent.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosím o adresu na p.burianova@gmail.com
      Kuličky jsem sehnala a ráda pošlu :)

      Vymazat