čtvrtek 7. listopadu 2013

Bududub, minulost, přítomnost a budoucnost ...

 
 

Bududub má rád vše staré, ale zase není tak naivní, aby si myslel, že v minulosti bylo líp a v budoucnu bude čím dál hůř...

Dnes ráno zasažena viry, motám se po kuchyni a marně hledám cokoliv pozitivního na tom, že už je mi několik dní zle, nestíhám práci ani zábavu, zanedbávám rodinu, nepeču chleba, plotna studená, hrnce prázdné, nešiji, nepletu, nepředu, nevydělávám, nápady zamrzlé, nepíši žaloby, nežiji společensky a vlastně momentálně umírám.

Už jste slyšeli o rozhlasovém projektu Česko 2023? Lidé různých zájmů a profesí se vyjadřují k tomu, jak bude za 10 let. Růžová nebo černá?

Dnes ráno se do éteru vyjádřila i PhDr. Jiřina Šiklová, CSc.: "Myslím, že černá ani růžová barva není správná. Vývoj už je určen a za 10 let se nic podstatného nezmění. Naše republika se má z hlediska světa i z hlediska Evropy vynikajícím způsobem. Nesuďme republiku podle toho co se píše v médích o politicích a politických skandálech."

A mně se ulevilo. Všechno je v pořádku :)


Doporučuji si všem (postiženým viry či jen "blbou náladou) poslechnout celý příspěvek na http://prehravac.rozhlas.cz/audio/3001209 .




5 komentářů:

  1. a mám tě!
    přeju hodně úspěšných projektů i blogování...
    i když...u tebe to ani nijak nejde ;)
    brzké uzdravení

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Doufám, že naděje ve mě vložené nezklamete :)

      Vymazat
  2. Jé, to je milý objev!! Ať se daří nejen blogu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji sestro vlněná :) Nebývám často nemocná a teď ta nemoc rozhodla, že si o sobě budu i psát :)

      Vymazat
  3. to už je konec? teda začátek? blogu? já myslela, podle počtu příspěvků a zdokumentované práce, že blog začal před 10 lety, někdy 2003-4 a on listopad? děkuji, pani, jsem ráda, že jsem vás našla, anebo že by tykačka?
    děkuji za zážitky. budu se vracet.

    OdpovědětVymazat