úterý 16. září 2014

Nepyšná košilka

na kterou jsme převelice pyšní.

Taky jsem takovou měla. Po babičce. Flanelku až na zem, v retro vzoru nějakého zašlého oranžového odstínu. Sem a tam kanýr. Zmizela. Záhadně. Asi někomu vadilo jak v ní vypadám. Tedy spíš nevypadám. Mně to nevadilo. Bylo v ní skvostně. Taky skvostně odolávala zimě našich metrových kamenných zdí. Asi zajdu ještě pro pár metrů medvědů nebo lišek.





Jediný kdo u nás zatím začal hnízdit je táta. Chystá světla k postýlce. Maluje. Natírá... Netrpí. Pravidelně mu vařím kafe do svého osobního liškového hrnku :)

13 komentářů:

  1. Jak by se řeklo v krtečkovi: "Krásné plátno." Já i s dětmi jsme okouzleni košilkou, ve které se budou zdát jen krásné sny...

    OdpovědětVymazat
  2. Ta je ale krásná, střihem i látkou. Na chození po studeném baráku určitě moc fajn, ale mě a mým dětem se ty košile při spaní vyhrnou až do pasu a už moc nezahřejí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Košilka je v testu. Ale větrat je taky potřeba :)

      Vymazat
  3. Táta vypadá odevzdaně, košilka zajímavě a Jůlinka v ní nádherně! Jen jsem si v ní představila sebe, už jsem slyšela svého muže jak říká " Co to máš na sobě za kabát?". Mám jednu podobnou od maminky, která je dlouhá až ke kotníkům, dlouhý rukáv, je ze silné bavlny a není vůbec sexy, ale báječně teplá, nicméně ji můj muž vnímá jako "nesexy kabát!". Navrhuju, když každá máme nějaký takový nesexy kousek, abychom někam vyjely my ženy se svými modely a konečně si svoje košilky užily :-). Docela mě ta představa pobavila :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně. A výlet musíme vykonat. Škoda, že ti nevyjde s námi tento víkend. Mohlo být i košilové párty :)

      Vymazat
  4. zrovna jsme si tu pohádku dneska pouštěli na desce:)moc krásná košilka!já si teď puřídila u kdotokdyslyšel krásnou bílou látku s liškama a šedýma houbičkama...ale jen metr...a pořád nevím, co sní!(má kamarádka L4 moc pěkně šije, co jí mám zadat???:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzko nebylas v minulosti něco jako moje sestra? Právě z bílé s liškama a houbama od Kdotokdyslyšel šiju pro č.5 rychlozavinku :)))

      Vymazat
    2. :)taky si říkám!!to je přesně látka na zavinku pro číslo pět!ale řekni, co s látkou mám naložit já ubohá?možná si dát ušít přehoz na manželskou postel(ikdyž teda spíme na patře, tak to přes den nikdo neuvidí:)

      Vymazat
    3. Já zvažuji co z jednoho metru, aby to bylo co nejvíc vidět, ale lehký úkol to teda není :) Navíc ten materiál - jemný popelín nejvyšší kvality, tedy ne žádné zhrublé plátno - mi osobně moc vhodné na deku nepřijde. Já bych zvážila závěs (sama plánuji do skříňky s prosklenými dveřmi) nebo pytlík do kuchyně či dětského pokoje, ale úplně nejvíc recyklace nějakého osobního svršku. Bílé triko s liščími kapsami nebo sukně prodloužená o liščí díl... to by bylo něco (pravda nepříliš zimního) :)

      Vymazat
  5. Tá látka je skvostná! Neviete poradiť, či sa dá kúpiť aj cez internet? Mám doma šesť kusov divej zveri a veľmi by sa nám zišla...
    A máte tu krásne, chodím sa k Vám tešiť.
    Barbora

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hledám, koukám, nevidím. Na netu jsem neobjevila. Stále ji mají v prodejně http://kalcu.cz/ Brno (navíc mají i e-shop, ale medvědi tam nejsou).
      Zkusit je oslovit přes mail, poslat fotku látky a přemlouvat? http://obchod.kalcu.cz/kontakty/

      Vymazat
    2. Ďakujem veľmi. Hm, áno, asi skúsim túto metódu, aj keď ma láka ísť si po ňu.
      B.

      Vymazat