úterý 9. prosince 2014

Rozdělávky

Každý rok se pěkně snažím nějak přesně vystihnout dobu, když už možno začít s vánočním cukrovím. Chápej tak, aby bylo pěkně čerstvé, zároveň zaležené a do vánoc nesnědené. Ještě to nevyšlo. Hlavně to nesnědené nějak nevychází. Začínáme právě teď - perníčky. Vychytávka letoška jsou perníčky na hrnek.


Pracujeme na letošních novoročenkách. Terezka pracuje. My ostatní protestujeme, že si nejsme moc podobní. Jenže po delším pozorování zjišťuji, že vlastně jsme a moc :)


Nerozdělávám žádné nové textilní a vlněné projekty. Po chvilkách oblékám Huga. A to nám oběma do vánoc určitě vystačí.


Boty daly zabrat. Rozpíchané prsty, ale kluk může do světa. Od noh ani od hlavy ho zábst už nebude. A taky jeden brněnský plstěný objev


Díky, díky, díky. Na základě nikdy nekončící blogerské inspirace okna letos taktéž nemyjeme, ale pouze mažeme temperou a bramborovým škrobem. A ani nevadí, když nám občas ujede ruka.


A závěrem jedna super vánoční návykovka. Už jenom to číst - kardamon, skořice, nové koření, hřebíček, jemná vanilka rozvíjející v horké kávě silné citrónové aroma. Pohádkově vánoční kafe a k tomu už jen nohy nahoru a třeba toto.


4 komentáře:

  1. Ten pernicek na hrnecek nema chybu ale koukam ze snih zadny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl tak dva dny a zase nic. Jen přes noc mrzne až praští a přes den jsme jak na jaře. Ale pořád bojujeme a bílíme co se dá :)

      Vymazat
  2. Hugáč je nejdokonalejší! Ty boty! Uááá! A novoročenka! Nejvíc obdivných vykřičníků :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme. Jeden originální tisk schovám na sobotu. Doufám, že se potkáme :)

      Vymazat