sobota 13. června 2015

Antonína

Nevytahuje se, roste :)

Pomlka zde delší než jsme plánovali. Práce a změn na dva životy a taky stále bez fotoaparátu a to až do půlky prázdnin. Chybí mi to. Ale člověk se nemá dlouho trápit tím, co nelze změnit. Máme tu velký rest a to je losování vítěze triatlonové grafiky. Kajeme se a sypeme hlavu popelem. Vítězem originálu je Evulekotule a všichni ostatní přijměte jako naši omluvu reprodukci obrázku z uvedené série dle vlastního výběru. Prosím o kontakt (kam lze zaslat) a číslo obrázku na mail p.burianova@gmail.com.

Výběr "tak jde čas" s Toníčkem Antonínem z mobilu. Aspoň. Když má dneska ten svátek.








6 komentářů:

  1. Především: Všechno nejlepší k svátku, Antoníne! Ať rosteš jako z vody a potkají tě samé pěkné věci.
    Jsem ráda, že vás můžu opět číst :o) Jakpak se vám všem daří, co zahrada, včelky, pečení? (Zítra mám v plánu upéct vaši Prezidentskou bábovku.) Zdalipak již je svetr z krásného žlutého Rios hotov? A jak vám slouží ta nádherná kabelka? Co triatlon, jak se letos vyvedl?
    Děkuji za možnost vybrat si reprodukci z Tererzčiných linorytů. Můj favorit je vysmátý plavec č.1, černobílý. (Kontakt posílám do pošty a opravdu moc děkuji <3)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je otázek :) O zahradě chystám referovat všem. Letos se obzvlášť daří (zatím). Med vytočen, tedy jen část, nebereme včelám všechno, jsme ti punk včelaři. I přesto bylo z prvního vytáčení téměř 30 kg. Pečeme denně. Dopoledne upeču, večer už nic není. Pletení slovy nula. Našla jsem sílu a čas tak na jednu řadu denně a ztrácela se tudíž v návodu. Tak jsem pletení na čas odložila a ve volných chvílích pozašívala všechno prádlo z odkládacího koše. Pravda byly tam třeba i dupačky po synovi (dnes plnoletém), ale to se u nás neztratí. Kabelka (tedy spíš moje maxi kabela) slouží jak může. Triatlon má nové stránky www.nihovskytriatlon.cz a teprve se uskuteční. Linoryt pošlu hned jak to to jen trochu půjde. Nezavěšujte, jste v pořadí :)

      Vymazat
  2. Antoníčkovi všechno nejlepší k svátku! Krásné fotky...přesto...když člověk fotí život, jsou tu jiné kvality !

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Takové útržkovité, ale včera jsem nevydržela a objednala nový fotoaparát. Je na cestě a já se těším...

      Vymazat