pondělí 11. července 2016

Liberec

Julinka chtěla jako dárek k narozeninám víkend ve městě a bydlení v hotelu. 

K našemu překvapení si vybrala Liberec. A k našemu druhému překvapení to vůbec není město k zahození. Pro celou naši rodinu to byla Liberecká premiéra. A až na ten Babylon (název sedí přesně už od pohledu a vzali jsme ho obloukem) je to fakt město milé.

 Všechny nás nadchla IQLandia. Obří bubliny, zrcadla, roboti, laboratoře a úplně nejvíc retro psací stroj. Dokonce jsem si z výletu dovezla i dvě své fotky. A jedna z nich je docela odvážná :) Ještěd, milé kavárny a hospůdky, snídaně do postele. Jeden by si na ten městský život i zvykl...







6 komentářů:

  1. Ááá, Liberec, moje rodné město milované. Jasně, že není k zahození! Určitě i nadýl, než na víkend. ;-) Kdyby si to Julinka chtěla někdy zopakovat, dejte vědět, měla bych třeba pár dalších tipů... (S tím Babylonem souhlasím.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravá Liberečanka? To město navíc plodí skvělý lidi. Od teď ho mám ještě raději :)

      Vymazat
  2. Ač jsem rodačka z Brna a ted bydlím na Vysočině, Liberec dostal i mne. Ráda tam jezdím, jen tak pochodit po ulicích, znovu a znovu prolézet uličky....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prahu už máme křížem krážem proslíděnou. Teď začneme slídit po zbytku vlasti. Město (zvlášť pro echt venkovanku) má veliké kouzlo.

      Vymazat
  3. Liberec je i mé rodné město - milované. Krásné centrum a pěkné místo k žití. I teď s malou ráda jezdím každý měsíc na týden k našim na barák s obr zahradou..

    OdpovědětVymazat