sobota 28. prosince 2013

Vytahaný šedý

Zatímco mladší dcera má období princeznovské, ta starší má období šedovytahané. A tak proti veškeré své ženskosti, čistě z mateřské lásky, vznikl i tento svetr. Přání znělo: šedý, vytahaný, bez vzoru. Výsledek: Šedý, vytahaný a lehký vzorek kupodivu prošel hladce. A asi jsem se i osvědčila. Mám další zakázku: béžový, vytahaný, hladce :)

Foto je aktuální. Samotnou mě překvapila ta jarní zelená tráva. Tak zima nebo jaro nebo co?


 Na svetr jsem použila přízi LANG MALOU ve složení 70% alpaka, 20% polyamid a 10% vlna z nabídky Vlněných sester. A máme holku ... no jako ve vatě.


A taky jsem se konečně dostala k výrobě domácího čističe podle Herbáře. Rozhodně si myslím, že 1,5 kg slupek z citrusů do 1 l octa nenadusáte ani kdyby bílá gorila rodila. Já nadusala s veškerou silou "pouhých" 0,5 kg. Možná, že holky Herbářky myslely slupky z 1,5 kg citrusů a ne 1,5 kg slupek z citrusů. Tak uvidíme za 14 dní... Inu povánoční úklid se už kvapem blíží (platí jen pro ty, co ošidily předvánoční jako já :)

3 komentáře:

  1. Chtěla jsem si přes svátky udělat hezky a najít něco milého ke čtení. A našla jsem Tebe! Díky:)

    OdpovědětVymazat
  2. Svetr úžasný a ty parádně dlouhé rukávy!...pro vytahané svetry jsem měla taky v mládí slabost, ty byly tak úžasně pohodlné:-)

    OdpovědětVymazat