Náádhera..Nedivím se, že tak rychle vyfičel. Prý byl i velice chutný. Včera jsem si projížděla časopis Apetit a tam podobně jako ty konzervovali lístky růží. Napřed je posypaly práškovým cukrem a pak potřeli bílkem (nebo naopak?, už nevím). Nechali je jen ale uschnout, žádná trouba. Zdobili s nima pak svatební dorty.
Náádhera..Nedivím se, že tak rychle vyfičel. Prý byl i velice chutný. Včera jsem si projížděla časopis Apetit a tam podobně jako ty konzervovali lístky růží. Napřed je posypaly práškovým cukrem a pak potřeli bílkem (nebo naopak?, už nevím). Nechali je jen ale uschnout, žádná trouba. Zdobili s nima pak svatební dorty.
OdpovědětVymazatVypadá fakt moc dobře, určitě tak i chutnal......:-)
OdpovědětVymazat