středa 30. července 2014

Číslo 5 žije

A my jsme tomu moc rádi. Na začátku to bylo opět velmi dramatické a nikoli bezproblémové. Nyní si ale snad konečně můžeme pogratulovat k očekávanému příchodu dalšího potomka č. 5 do bududub rodu. Já osobně se o něj budu ještě trochu bát až do porodu i když jsme bezpečně ujištěni, že je všechno v naprostém pořádku a všechno je, jak má být. Ale to má asi hodně nastávajících maminek. A nejen do porodu. Bojíme se o to potomstvo i po něm.

Tímto se omlouváme za nečekané bloggerské prázdniny, ale zdraví je přednější a nikoho by nejspíš ani nebavilo číst "a dneska zase ležíme a doufáme". Děkujeme všem co na nás mysleli a modlili se za nás. 

A před domem nám právě sedí čáp. Všechno je jak má být :)


14 komentářů:

  1. ó to jsme nevěděli!těšíme se s vámi a taky se budeme modlit!(a číslo pět byla moje nejoblíbenější pohádka, když mi bylo šest až deset:))
    moc pozdravujeme celý rod!

    OdpovědětVymazat
  2. Ooo, tak to je pekné. Nech ten bocian vydrží a potom priletí so zásielkou. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. U nás čáp nosí oboje :) A pohlaví bude překvapení...

      Vymazat
  4. Krása! Držím palce, ať to ve vašem blogu zavoní všemi vůněmi, co k děťátkám patří.
    (Náš třetí, nejmladší, pětiletý syn se přednedávnem nechal slyšet, že by také chtěl ještě přírůstek do rodiny. Prý, že když nemáme ani psa, ani, kočku nebo kocoura, ani ptáka, protože máme ty alergie, tak aspoň miminko bychom mohli dostat... )

    OdpovědětVymazat
  5. To je nádherná zpráva, Petro! Hned Vás zabududubuju do těhotenské sekce svých modliteb (čestnej flek vedle budoucí vnučky/vnoučka :-D )

    OdpovědětVymazat
  6. Peti, to je krásná a nečekaná zpráva! Blahopřeji Tobě i muži. Držím pěsti, seč to jde, ať se Tobě i miminku a všecko zdárně dopadne! Bududubům zdar! Petra, Brno

    OdpovědětVymazat
  7. Moc gratuluji a držím palce, ať všechno probíhá bez problémů do porodu i po něm.

    OdpovědětVymazat
  8. Velka gratulace ,drzim palce aby vse bylo v poradku.

    OdpovědětVymazat
  9. Blahopřeju:-) Ale ono číslo pět je hezké...my máme tolikero dětí:-) Naše pátá holčička, když jí byly asi tři, mi odpověděla na moji větu: To jsem ráda, že tě mám!, nekecám, tohle: Že jo, maminko! Protože to by bylo hrozně smutné, kdyby člověk neměl někoho, kdo se mu chtěl narodit....
    Mějte se moc pěkně, požehnané dny přeju. Jarmila

    OdpovědětVymazat
  10. Jupííí! Držím palec a těším se. Krásná zpráva, J.

    OdpovědětVymazat
  11. Děkujeme všem za krásná přání. A taky za ty palce, modlitby a všechno ostatní :).

    OdpovědětVymazat