středa 8. dubna 2015

Mamuti po chuti


Velikonoce v pohanském slova smyslu mě letos nechaly chladnou. Neboť jak pravila psycholožka mé kamarádky:

"Koho máte z vaší rodiny nejraději? Manžela? Děti? Kdepak. Nejraději musíte mít sama sebe." A tak jsem odpočívala a meditovala a samozřejmě po dvou hodinách ve dne v noci kojila.

Pokud vynecháte, a to minimálně jednou, velikonoční výzdobu a převeliké pečení, barvení a chystání jako my letos, zjistíte velmi záhy jednu velikou výhodu. Nemusíte z výzdoby pranic po svátcích zase uklízet a můžete vyrazit třeba do muzea.

V domácí škole jsme právě v pravěku. Julie také pobyla s ostatními domácími školáky týden v Moravském krasu právě na téma doby kamenné. Úžasným zážitkem pro ni bylo rozhodně nocování s netopýry v jeskyni Pekárna. 

A jelikož Toníček Antonín není prozatím natolik otužilý a ukázněný, abychom opakování látky provedli opět v terénu, opakovalo se v Antroposu. A přijela i Réza. A tak ty svátky vlastně byly sehr fajn. Ať už vejce slepičí nebo dinosauří :)

Tímto děkujeme naší sousedce Martince za zprostředkování nerušené prohlídky muzea, možnosti kojení a přebalování a také za zajištění poutavého výkladu. 







2 komentáře:

  1. Dobrý den,mohla bych poprosit o popis na čepičky uveřejněné 6. ledna 2015,jsoam.cuu úžasný a váš blog taky,zdraví Jarka od Poděbrad -jaroslava.janochova@seznam.cz děkuji předem

    OdpovědětVymazat
  2. Jasně. Moje chyba. Neuvedla jsem u příspěvku zdroj. Takže čepičky jsou podle návodu z Dropsu. Odkaz:
    http://www.garnstudio.com/lang/cz/pattern.php?id=5433

    OdpovědětVymazat