sobota 31. října 2015

Na kapra

Máme tu dilema. 
Nikoliv se šípkovou nebo se zelím, 
ale na zelenině nebo smažený?

A tak máme kapry dva.

A Antonín zábavní aquapark přímo doma v koupelně.








6 komentářů:

  1. Tak tohle mě teda fakt hodně pobavilo :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Toníček je rozkošný.
    My kapra nejdřív naložíme do mléka a bylinek (směs libečku, kopru, petrželové nati, může být i celerová, hlavně bylinkami nešetřit). Mléko z něj vytáhne rybinu. Necháme odpočívat den až dva v lednici, zcela ponořeného, v míse z jenského skla (s deklíkem). Pak už se dá upravit jakkoliv.
    Manžel jej usmrcuje podle tohoto návodu: http://www.trebonskykapr.cz/zabiti-kapra . Kapřík má pak nesrovnatelně lepší chuť.
    (Včera jsme byli na výlovu a moc si pochutnali na candátovi.)

    OdpovědětVymazat
  3. A my sice nejíme maso, ale ta fotka výlovu přes trávy na břehu je moc krásná.

    OdpovědětVymazat