středa 21. září 2016

Mít se ráda

 Po roce a půl mateřské už prostě sem tam (a bez dítěte) musíte mezi zbytek světa. Ale není to lehký odlep. Postava by snesla ještě nějaké to kilo dolů, šatník by snesl úplně cokoli nového, ale vám je líto vyhazovat peníze, protože až budete mít trochu času pro sebe, určitě ten zbytek navíc zhubnete... Začala jsem nakupovat. PRO SEBE. A pokaždé domů přišla s nějakou novou knihou. Pokud jdete po dlouhé době nakupovat "něco na sebe" nedoporučuji začít plavkami. Těmi jsem začala já a už mě v kabinkách dlouho nikdo neuvidí.



Tak prozatím alespoň ponožky. 

Z eshopu


Taky jsem začala chodit na kroužky. Děti se mi smějí, ale opravdu existují i kroužky pro dospělé, zoufalé a věčně ulepené matky. Prozatím jsem si naordinovala jógu a divadelní improvizaci. Chodím na ně po dětské večerce a mimořádně si užívám hlavně tu cestu samotná v autě. 








13 komentářů:

  1. Presne takto som po deťoch scvokla:ponožky (podľa môjho gusta), žierivejšie farby (dom to neuniesol) a krúžky, kým sa poriadne rozbehli, náš autizmus ma ,,zajal,, naspäť:-)

    OdpovědětVymazat
  2. jsou nejvíc nejlepší... už je objednávám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenko, tak to se pak někdy stavte na kafe. Naše nohy si mohou pohovořit :)

      Vymazat
    2. ráda bych... :) někdy se domluvíme, ale děsně bych vás otravovala ohledně pletení ponožek :D Se to prostě jednou naučit musím :)

      Vymazat
  3. Ponožky mají šmrnc! Daly by se využít i v divadelním kroužku, kdyby se na každou nohu obula ponožka z jiného páru. Jak by asi probíhal rozhovor Fridy a Pabla? Jak obsažné by bylo mlčení Andyho a Vincenta...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Tak totok mě fakt rozesmálo a fantazie pracuje.

      Vymazat
  4. Báječné, ty kroužky a klidnou cestu docela závidím! :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Já byla dnes poprvé večer cvičit. Byla to paráda, mít dvě hodinky jen pro sebe.

    OdpovědětVymazat
  6. To je báječné...uvažuju, jestli si nepořídit stejné ponožky a pak v nich chodit do práce mezi kolegy právníky a mít je jen tak pro sebe schované v botách a jak tak budou krásně všichni právnicky upjatí, tak já se budu v duchu smát...protože budu mít ty ponožky:)))
    Moc ráda sem zavítám, Váš blog je krásně mile vtipný (někdy se směju i hurónsky, ale většinou tak pěkně potichu, jak je pak potom člověku tak hezky:)

    OdpovědětVymazat
  7. To jsou ale veselé ponožky! :-) ... Plavky bych si dobrovolně v obchodě taky nezkoušela, a to nejsem po porodu! :) Plavky kupuji z nutnosti před létem, abych tedy nějaké měla, kdybychom se náhodou někde koupali, a to ještě tím stylem "vezmu si tyhle, ty vypadají, že mi budou", aniž bych je v obchodě vyzkoušela. No, možná taky proto si každý rok musím kupovat nové, protože mám doma buďto plavky malé nebo velké... :D Já ze všeho nejraději kupuji boty - ty mi totiž vždycky jsou! :) :)
    Večerní kroužky jsou fajn, mě od října začíná kurz šití pro začátečníky, těším se. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ponožky jsou dokonalé! Jinak kroužky zní skvěle, jógu mám také moc ráda (i když teď na ní bohužel není moc čas).

    OdpovědětVymazat