pátek 6. března 2015

40

Tiše jsem nechala o víkendu proplout. Největší dárek už stejně mám.

Přesto se musím podělit. Od svatby říkám, že až budu mít těch 40, bude načase mi koupit  nějakou tu super luxus kabelku nejmíň z Pařížské. A tak manžel už týdny chodil a přemítal a naznačoval a testoval. Nenápadně. A pak mi moje dcera (ta co všechno ví a nepoví) vypověděla bleskově za tabulku čokolády, že táta mi TU kabelku dá. A tu teprve mi došlo, jak potměšilé přání už roky mám. Co já si počnu v horách, na pískovišti, v dětské kavárně s nejnovějším luxusním modelem. Jak do modelu světově proslulého návrháře nacpu plenky, ubrousky, oběd, dva auťáky, medvěda, kamení, klacky a kdoví co ještě. Vždyť za ty peníze mohlo být dostavěno v létě celé zápraží. Výčitky se mnou zmítaly. 

Závěr: Kabelku jsem dostala. Je přenádherná, vyrobena s šetrností k životnímu prostředí a vůbec nepochybuji o tom, že se do ní vejde úplně všechno. Je to má první plně a logicky zorganizovaná, omyvatelná a milovaná taška. A jinou vlastně už ani nikdy nechci a nepotřebuji :)






14 komentářů:

  1. óóóó! Největší gratulace od nás všech :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluju! Ke všemu. :-) A hodně zdraví! Katka

    OdpovědětVymazat
  3. Peti,
    mooooc gratuluju!!!! užívej si tahle nejlepší léta plnými odušky, kabelka je krásná a ať se můžeš jít brzy nadýchat jarního vzduchu, tož je Vás v baráku tolik,, tož snad si někdo toho Tondu chvíli ponosí, ne?? :-))))

    OdpovědětVymazat
  4. Všechno nejlepší od nás...

    OdpovědětVymazat
  5. Peti, všechno nejlepší
    prostě si umíš přát

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluju moc! Já mám ty samý narozeniny přesně za tři týdny!
    Ať kabelka slouží, zdobí, těší!

    OdpovědětVymazat
  7. Vsechno nejlepsi k narozeninam.

    OdpovědětVymazat
  8. Moc gratuluji! Kabelka je překrásná. Je príma mít doma chlapa, co nám plní pošetilé sny, a děti, co je může máma uplatit tabulkou čokolády. (I já je mám :o)
    A ten zápisník... s kabelkou ladící... skvělý!

    OdpovědětVymazat
  9. Velké gratulace ke krásnému jubileu! Všechny dárky jsou moc pěkné! Mia

    OdpovědětVymazat
  10. Gratulace prevelika! Do dalsi ctyricitky s taskou plnou stedrovniku - at uz toho mlsaciho, nebo v podobe radosti Vasi skvele particky! Opatrujte se a uzivejte, Jana

    OdpovědětVymazat
  11. Přeju všechno dobré, ať ti tvá energie vydrží dalších spoustuuuu let!

    OdpovědětVymazat
  12. Všem moc děkuji za přání. Vážím si každého velice převelice.

    OdpovědětVymazat
  13. Petro, všechno nejlepší!!! Myslím, že sis před nedávnem nadělila ten nejkrásnější dárek, co vůbec člověk tak může sám sobě dát. Vedle něj všechno ostatní bledne a šedne. Tak ti přeji dalších nejmíň 40, obklopená radostí z tvých ratolestí i ze všeho, co děláš.

    OdpovědětVymazat
  14. Fantastická, sivá a celoživotne,,formujúca,,sa vo mne...

    OdpovědětVymazat