neděle 28. února 2016

Zasloužený

 výlet do Prahy, kterým jsme zahájili jarní prázdniny. Ty jarní prázdniny, které Julie a Antonín vůbec nemají a ostatní naše děti mají v úplně jiném termínu :)

Žhavé tipy z naší stověžaté:


Restaurace Výtopna

Někdy to světlo na konci tunelu je prostě vlak.





















6 komentářů:

  1. Líbí se mi nadšený výraz muže za palubní deskou. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No zatím co se můj muž tak bavil, Antonínovi se podařilo zavřít dveře, čímž omezil na jistou dobu přísun dalších návštěvníků a jednoho málem přivřel :)

      Vymazat
  2. do té výtopny bychom vážně měli zajít!musíš tam mít rezervaci?
    hele a vážně se vám v království železnic líbilo?muž tam bral předminulý rok tonína a byl dost zklamaný...z těch vláčků hrozných na peníze alias "herny"...spící toník je krásnej!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jonáš je modelář a vlakomilovník. Nafotil si od tam přes 200 fotek. Antonín na začátku spal, ale pak vypadal jako by se probudil do ráje. Přicucnutý na sklo někdy ani nešel oddělat. Líbilo se mi to moc. Obzvlášt model železnice ČR. Ta je mega. Jeden velký sál. Hádali jsme města, hrady, budovy. A ty detaily! Autíčkům svítí parkovací i výstražná světla, trampům hoří táborák, VB zatýká účastníky nepovolené demonstrace, sníh, hřbitov u kostela, děti na písku... Vydrželi jsme několik hodin. A Výtopna bez rezervace je asi nemožná. My ji měli a dobře jsme učinili. Ta fronta na stůl vedla z patra až na Václavák.

      Vymazat
    2. jo tak jeho asi fakt odradila ta místnost s mašinkama ze supermarketů.Toník byl z malých vláčků nadšený jenže pak mu z toho šla hlava kolem a když viděl všecky ty stroje, na který může vylézt a nemůže si koupit pohoupání, tak začal brečet a muži to dojem z modelů vláčků dost zkazilo...ale váš toník měl jistě ten správný věk i chování:)
      díky za tip na výtopnu s rezervací, tak my se tam někdy vypravíme:)

      Vymazat
  3. Království železnic miluje jedna naše vnučka. Chystáme se navštívit i Dům vláčků na Petřinách...odborníci z řad "malých" kluků doporučují :o) Výtopnu trošku pomluvím...neuměj vařit.

    OdpovědětVymazat