čtvrtek 14. dubna 2016

Do poslední nitky

Po došití Toníkových tepláčků mi tu zůstalo pár odstřižků. Tak akorát na záplaty pro dvě kolena a na jarní čepičku pro pidi hlavičku.

Na záplaty lze doporučit oboustranně nažehlovací vlizelín. Pak už jen stačí navrstvit na kriticky ohrožené místo vlizelín a záplatu a celé to přežehlit. Následně pro sicher přejet entlem nebo pro milovnice ručního šití zapravit kraje v ruce obnitkovacím stehem.

Čepička byla záležitost na 15 min. I během nich si však Toník stihl vyrobit pořádnou bouli na čele. No aspoň je teď čím krýt :)






7 komentářů:

  1. Bych teď ty díry na kolenou dělala záměrně... :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jééé, ta látka je fakt boží! Haha "boo" kolena jsou super:D A čepička s ouškama je ňuňu :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Petro, odkud je ta teplákoviny. Já ušila jedny tepláky sobě a nutně potřebuji další troje, tak bych si udělala radost jednou opravdu pěknou a další ušila obyčejné jednobarevné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evo, na doporučení ráda nakupuji (a odsud pochází i tato teplákovina) zde: http://www.latkylenina.cz/Zahranicni-potistene-c11_0_1.htm Paní Lenka je moc hodná a ochotná, sežene cokoli co tě zaujme i jinde. Stačí ji napsat. Její obchody nejvíc kvetou mimo eshop :) Pak mám jeden svůj oblíbený na úplety tu: http://www.latkychameleon.cz/latky/hilco/?start=9
      Čerstvou poštou se mi doneslo, že paní Lenka má tuto teplákovinu ve slabé i silné verzi právě naskladněnou.

      Vymazat
    2. Diky. Uz jsem ten obchod cirou nahodou objevila.

      Vymazat
  4. Z tejto látky musí byť všetko super....:-)

    OdpovědětVymazat