pondělí 18. dubna 2016

Pan traktor

A je to tu. Na první pohled už je u nás doma vidět, že nezvládám. Je to neskutečně náročné. Jen doufám, že když teď hodně zatnu zuby a vydržím, tak ty tři týdny našeho sádrového trpaslíka uplynou jako voda. Na druhou stranu se nám nějakým zázrakem daří aspoň v našem farmářském exteriéru. Na poli máme zaseto, zasázeno. Včelky po jarní prohlídce. Louka pohrabána. Dřevo naštípané. Jen to slibované teepee jsem dětem stále neušila. Ale pobavilo mě, že Julie to nevydržela a budovala sama za pomoci tyček na rajčata, kolíčků na prádlo a svátečními ubrusy. A já jsem vlastně s tím vším smířená.

Náš Pan traktor prodělal jarní generálku. Na veletrhu jsme sice měli možnost pohlédnout na jeden zlatý top moderní traktorový model, ale nechal nás poměrně v klidu. Koupila jsem Jonáškovi super pexeso s nejnovějšími modely traktorů. On nám poslal ze školní návštěvy veletrhu pozdrav, z něhož jasně vyplývá, že už si s pexesem asi moc hrát nebude :)

Tak hlavně ten světový mír aby byl!












8 komentářů:

  1. A králíčci s čárkama na zádech... Jak nemám ráda, když čas běží moc rychle, tak vám přeju, ať ty tři sádrové týdny uběhnou fofrem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko díky. PS: V tom fofru jsem si těch čárových kódů na králíčcích ani nevšimla :)

      Vymazat
  2. Uteče to, uvidíte. Náročné to ale je, také jsem to zažila s mladší dcerou. V jejich dvou letech. Doteď si živě vybavuju, jak těžké to bylo. Ale jak sleduju Váš blog, zvládáte toho tolik. Jste úžasná. Určitě ustojíte i toto. Přeju hlavně malému marodovi brzké uzdravení a žádné další úrazy!

    OdpovědětVymazat
  3. Jonáš, slečny a pexeso. :-D To jsi mě pobavila.

    OdpovědětVymazat
  4. Pohled skvelej!;) a vazne jsi uzasna.zvladnes to! Zdravime tonicka!!

    OdpovědětVymazat
  5. Taky se připojuji s přáním rychlého uzdravení pro Toníčka a vám posílám hodně energie,ale vy to zvládnete :-)Jinak z pexesa a pohledu jsem si smíchy upřímně zaslzela a u stavby Julinky si vzpomněla na svoje první teepee z dek u babičky. Děkuji opět za zpříjemnění dnes,Míla

    OdpovědětVymazat