pondělí 20. června 2016

Losování

Rychlá vsuvka před naším odjezdem na dovolenou, neboť rádi odjíždíme s čistým štítem. Některá vítězství nás těší, některá nás velmi těší. Zuzko, ať jsi kdekoli, prosím o adresu. Pokud má někdo zájem si komiks z předchozího příspěvku zakoupit, prosím taktéž o zprávu s adresou.

Losování bylo plně v režii dětí. Zkopírovaly a vytiskly komentáře, losovaly, fotily a to vše s mimořádným nadšením. Regulérnost (snad) zachována. Já totiž pořád lítám po okolí s motyčkou a nic moc se mnou není. Na farmě, podle vlastních prvních odhadů, nejde nikdy říct, že je vše hotové. Ale jak se říká. Zemědělec chudej je, ale vždycky má co jíst.






8 komentářů:

  1. Vrzuzí Zuzce výhru moc přeju, však je to kniha přímo pro ni! A jestli můžu poprosit, Petro, schovej mi ten jeden výtisk, vyzvednu si ho v červenci. Šlo by? Platbu možno provést dopředu, stačí říct.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Platby netřeba. Terezka ve Francii zatím na chleba má :) Odkládám bokem.

      Vymazat
  2. Fantastikuš, gratulujem:-)
    Ja sa určite inšpirujem...podobne ako u ZuzkyVrz:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Zuz, gratuluju! A hlásím se, prosím, o jeden výtisk prodejní. Leč technika nepřeje propojení na e-mailový kontakt - můžu poprosit o zprávu na klara.pondeli@seznam.cz? Děkuju!

    OdpovědětVymazat
  4. To není možný:)děkuju moc dětem i tobě i vám holky!jsem z toho celá naměkko zrovna máme tak akorát na to jídlo a najednou tohle!vážně radost veliká a nezasloužená(ale to je tak vždycky u mě)...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám radost, že jde zrovna k vám. A jakou měly děti! Moc se těším na nějaké to setkání.

      Vymazat