úterý 4. dubna 2017

Jaro už je mezi námi

zima už je za horami. Hop hej!

Loni jsem si na Pinterestu vyhlédla tyto ptáčky. Nedostalo se na ně. Letos si je vyhlédla Julinka a aby nebyli zase upozaděni, raději je hned (s drobnou dopomocí) i ušila. Co mě na nich baví nejvíc jsou barevné kombinace a nacpaná břicha. Já bych kupříkladu nikdy nesáhla po trikolóře a přitom taková vlastenecká ptačí paráda. Rýsuje se to dobře. Na stroj se nejspíš tolik prášit letos nebude, i když nejspíš vymění švadlenu.

Našla jsem chvilku je nafotit. Naaranžovat. Jenže v záběru se vždy objevily i modré gumáky, košík a hluboký povzdech: "ááááš jo" (v překladu "ach jo"). Následně byli ptáčci raketově posbíráni a odvlečeni do zajetí. Pak se modrogumák pustil do sběru zbývající velikonoční výzdoby. Ach jo :)

Kuličky jsou dárek až z Japonska. Krásný nápad jak využít i ty nejmenší kousky látek a úpletů. A už mám i vymyšleno co s nimi dál. Tak doufám, že Julie se vylepší, Julie ušije. 












6 komentářů:

  1. Źjuváá, ti jsou dokonalý, chci taky!!! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jich máš našito hnedle stádo, pardon hejno. Jsou fakt rychlovka :)

      Vymazat
  2. Julinka je šikula, ptáčci jsou super, ale ten pomocníček v gumákách, ten teda vede. Mám takovou stejně starou pomocnici..nenechá mě dopsat ani komentář :-)

    OdpovědětVymazat