středa 4. prosince 2013

Šťastné a ušité

 
Kraječky od oldwomen. Ještě jednou děkujeme. My vytáhli další pytel ovčího rouna a šijeme a plníme ... a došlo i na dalšího koníka s rolničkou. V hlavě přetlak nápadů a inspirací. Dneska je nutno zahájit cílené předvánoční plánování :)
 
 
 
 






4 komentáře:

  1. ta srdíčka jsou jakoby ozdobené perníky, nádhera......
    ale! drahá přítelkyně (smím-li Tě tak zovat), Ty jsi neuvěřitelně a až "nechutně" výkonná,
    já nestíhám psát komentáře - a přepisovat hlavu trýznící hesla, dokazujíce, že NEJSEM robot - a ty už máš dva příspěvky s krásnýma věcičkama....
    budu muset jít do sebe...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A tak jdi do sebe. To je lepší varianta než jít od sebe :)))

      Vymazat
  2. Týjo, koník skvělej.
    Adventní (vánoční) atmosféru letos nedávám. Chybí mi ten správný stav duše. Vlastně i těla.
    Stírám pot z čela, dnes se konečně vyspím. Mám za sebou kontrolu welfare.. Žádný generátor náhodné pracky vyplivující čísla hospodářství. Pěkně hezky česky (no - zde zcela jistě moravsky). Vím o tom hovno, neviděla jsem, nebyla jsem, ale co jsem slyšela od toho co nebyl, neví a neviděl, ale tuší, že slyšel, tak to je hrůza a děs a šup šup ouřade s pokutovým blokem, hlásit to musím, to by bylo aby nebylo, jen proboha neříkej, kdo udáníčko poslal.
    Je pozoruhodné, jak pěkně jde zbabělost s blbostí ručku v ručce.
    Omlouvám se za upuštění páry.
    :-) ale vím, že mám přítelkyni, která ze mne nespustí očka. Škoda, že ji neznám. Angažovala bych jí místo hlídacího psa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás na vsi se říká: "Na každou svini se už vaří voda" :) Hlavně že to vzalo dobrý a klidný konec a teď už můžeš začít taky ladit vánočně...

      Vymazat