úterý 17. prosince 2013

Vzbuďte mě v šest

Život mi teď připadá trochu jako ten rozhovor z hospody, kdy poslední zákazník na otázku: "Dostanete se domů?" odpovídá: "Dejte mi ruce na zem a já už nějak dojdu"...
 
Vzbuďte mě v šest a já už to nějak stihnu ... ale přísahám, že jestli ještě jednou uslyším z rádia paní Bílou jak zpívá tu nekoledu "Další vrásku mám - gloria", tak mi to půjde o dost pomaleji.
 
 
Nalezeny seznamy cukroví z uplynulých let a sestaven seznam letošní. Letošní záměrně nečíslován, aby nevyvolal stres u ostatních a především u mé osoby.
 
 
Taky jsem si poručila začít průběžně balit dárky. To aby se člověk z 23.12 na 24.12 i trochu vyspal. Vlastním jeden starý malířský váleček (ne že bych jich nechtěla vlastnit víc) a konečně přišla jeho chvíle. Už se těším na barevné válení válečkem na dětských dárcích. Taky ti vaši dostanou dárky v tak krásných krabicích od bot?


 
A tohle mě fakt potěšilo. Včera jsem nenafotila svoji poslední vystřihovánku a dneska složil náš pan hajný k sousední chalupě vánoční stromečky a to je vám výhled ... no jako do lesa...

 
Tak začínáme. NO STRESS. A kdyby přeci tak nervy z oceli na http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10614805433-herbar/


2 komentáře:

  1. Ty vrásky mě zaujaly, YouTube dodal hudbu, vydržela jsem rovných 56 vteřin. Bože!
    Válečkovaný papír je úžasný nápad! Díky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. sleduju, že bududub je HODNĚ činorodá osoba..... :)

    OdpovědětVymazat