pondělí 5. října 2015

Máme se

podzimně. To se máme.

Dýňová polévka se zázvorem, mošt, kaštánková zvířátka a jablečný koláč 100x jinak. Letos je v přírodě všeho tolik, že se trochu bojím, jestli nás nepřipravuje na krutou zimu. Ale my můžeme, až se zima zeptá co jsi dělal létem, zodpovědně konstatovat, že celé léto jsme zavařovali, odšťavňovali, sušili, mrazili... 

Pomalu chystáme zahrádku na zasloužený zimní odpočinek. Experimentálně zkoušíme jahodovou pyramidu. A Antonín leze. Jak kybernetická myš. Občas na něm hledám nějaké to tlačítko, kde by se dal alespoň na pár minut vypnout. Tušíte správně. Marně :)











6 komentářů:

  1. Vpravdě Země mlékem a strdím oplývající!

    OdpovědětVymazat
  2. Krása, jste šikovní, že jste na zimu připravení. Ten věnec je nádherný. Přeji i nadále tak plně krásné dny. Renata

    OdpovědětVymazat
  3. jé super nápad s těmi korálky na ocáscích,nožičkách!Díky za inspiraci!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzko přesně pasují na špejli a ani se nevyzouvají ...

      Vymazat
  4. Diky za inspiraci na podzimni tvoreni :) Venec se mi moc libi!
    Vzpomela jsem si na jarni fotku vrboveho domecku .Muzu vedet jak to s nim vypada?Chystam se na nej take ,ale zapichovat budu asi az na jare.Poradite?
    Krasny podzim..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzko, my pouze zapíchali nosné pruty do země a oplétat živým proutím budeme na jaře. To aby se nám domeček pěkně zazelenal. Mám nějaké schéma stavby z kurzu "Proutí v zahradách". Napište mi na mail (p.burianova@gmail.com) a já vám ho ráda pošlu i budu nápomocna radou. Základem jsou dobré pruty :)

      Vymazat